Hälsningar från Sibbo!Hej! Olemme edelleen hengissä. Pienenpienen muutto- ja työstressin ilmaannuttua kuvioon, päätin unohtaa blogin hetkellisesti. Keskityin saamaan yhden kappaleen pieniä poneja, sen tavarat, itseni ja omat tavarani PK-seudulle. En edes unohtanut mitään!

Kurre on kotiutunut pikkuhiljaa aiempaa isompaan talliin ja on Ankin hellässä hoivassa Stall Mattasissa, Sipoossa. Se on hiukan hämmentynyt isommista kuvioista ja on koko ajan hirveän onnellisen oloinen ja... Hirnuu! Se perhanan IIIIIIIIIH vain kaikuu pitkin Sipoon metsiä, kun neiti en-osaa-hirnua avaa sanaisen arkkunsa. Se sanoi jo nuorempana ihahaa, mutta se viimeinen haa on jäänyt taas pois käytön puutteessa. Kurren hirnunta kuulostaa lähinnä vinkuvalta kiljumiselta. Erittäin naisellista.Kulttuurishokkeja - sekä mulle että ponille - on ollut muun muassa mäkien muodossa. Voitte kuvitella, kun kaksi flikkaa Porista tulee paikkaan, jossa ON mäkiä! Pori on aakeaa laakeaa peltoa, ei laaksoa, ei kukkulaa. Isomäki on yksi iso vitsi. Ihan vaan tiedoksi, jos luulette Ässien pelejä seurattavan ison mäen päällä.

Enikeis, saavuimme Sipooseen kaksi viikkoa sitten sunnuntaina ja valjastin Kurren kevyelle lenkille heti maanantaina. Koko matkalla ei kävelty askeltakaan ponin korvienvälin aikalailla kiehuessa, mutta kummeksuvia katseita alkoi sadella kohti kärrynpenkkiä. Mäkeä ylös, mäkeä alas. Mäkeä ylööös, mäkeä alaaas. Kerta toisensa jälkeen. Hyvin kävi ilmi, että Kurre on ikänsä treenannut tosi tasaisilla alustoilla. Pahasti meinataan hyytyä ylämäkeen, mutta Kurrella on ihan selvästi ongelmia jarruttaa alamäkeen! Alkaa se nyt vähitellen vähän sujua, mutta jos tämän kesän jälkeen ei voimaa perberistä ala löytyä, ei löydy sitten millään. (toim. huom. samankaltaisia mäkiä löytyy kotini läheisyydestä. Lähdin pahaa aavistamatta lenkille. Kuolin. Luisteluhypyillä ylös, kun ei vaan muuten enää jaksanut.)

Hirveällä tuurilla meille löytyi myös ratsastaja samalta tallilta. Varmistelen vielä, että saan hänestä blogata - kuvia mahdollisesti vielä tällä viikolla, jos ehdin töistä tallille ajoissa. 

Repaleinen kuulumispostaus, jotta tiedätte kaiken olevan hyvin! Toivon mukaan nyt palaillaan kohtuulliseen postaustahtiin. 

Kuvituksena pari kämäistä kännykkäkuvaa.

2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Poni taitaa viihtyä hyvin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toistaiseksi ainakin siltä vaikuttaa. Hän on hieman kummastunut kyllä tästä trafiikin määrästä, joka isommassa tallissa on :D

      Poista