Ensimmäinen kakkossija!

Viime torstaina käväistiin pikaisesti Kouvolassa ja ravattiin selkeä kakkossija plakkariin. 
Silti ihan rehellisesti sanottuna mua harmittaa ihan pirusti!(c) Jenni Wallin


Hevonen / Ohjastaja Aika     Kerroin Palkinto Matka:rata  
1. 2 Rozita Ernst / Pinja Iltanen 2.06,1  x 100 € 2160:1 Selostus / Video / TotoTV
2. 3 Zenita Dar / Marjukka Mahlamäki 2.04,1 x 50 € 2200:1 Selostus / Video / TotoTV
3. 6 Drömmer Lu Art / Katariina Hämäläinen 2.00,2 30 € 2280:1 Selostus / Video / TotoTV
4. 4 Nelson Wee / Viktoria Penttilä 2.04,2 20 € 2220:1 Selostus / Video / TotoTV
5. 7 Ekstrands Bärgarn / Saana Tuuri 2.00,8 x 10 € 2360:1 Selostus / Video / TotoTV
6. 8 Charmgubben / Oona Kittelä 2.01,5 2380:1 Selostus / Video / TotoTV
7. 9 Kalypzo / Hanna Seppälä 2.14,8 x  2400:1 Selostus / Video / TotoTV
 1 Halo Aria / Viivi Huuskonen hll 2100:1 Selostus / Video / TotoTV
 5 Leijan 32 RUSS / Miina Mässeli hll 2240:1 Selostus / Video / TotoTV
Väliajat: 2.22.0/Rozita Ernst 2.16.0 2.04.0 2.03.0

Mua ei harmita se, että oltiin toisia maalissa. Vaan se, että lähtö uusittiin! Kurre lähti kuin tykin suusta ensimmäisellä lähtöyrityksellä ja ihan tosissaan, se oli tasan ensimmäinen kerta koko Kurren ravikilpailu-uran aikana. Se lähti, ihan oikeasti. Ei varmana tarvi sanoa, että hyväksytyllä lähtöyrityksellä neiti diivan motivointi oli työn ja tuskan takana, se oli kääntymässä uudelleen ympäri. Kurre kävi aika kuumana ja se hiukan haki raviaan alkuun, ravaten takasuoran hyvin ja toisessa kaarteessa rulli väkisin yli laukalle, en saanut millään pidettyä sitä ravilla vaikka mitä tein kyydissä. Kun sain sen raville, tyyppi laukkasi heti uudelleen. Naiset :D

Sen jälkeen istuksin kyydissä ja sen verran hoputin, että kone lähti uudelleen käymään. En paljon edes yrittänyt saada Pinjaa ja Rozitaa kiinni, kunhan saadaan hyväksytty juoksu eikä hylätä laukoista. Ajoin koko matkan toista rataa, koska ykkösrata oli lanaamatta opparin, koelähdön ja ekan ponilähdön jäljiltä - Kurre on hirveän tarkka pohjista. Muille ihan ok pohja on Kurrelle kauhistus. Taitaa olla suurin osa sen elämän lähdöistä ajettu toista rataa pitkin, kun ei neiti kykene ravaamaan muiden kavionjäljissä :)

Ei Kurrea voi missään nimessä moittia! Tasan 3 sekunnin ennätyksenparannus pitkän pitkältä tauolta ja kyllä se työnsä radalla teki. Muuten koko reissu oli kohtuullisen kammottava, sillä sen parin tunnin aikana satoi sekä vettä että rakeita ja tuuli niin, että tukka meinasi irrota päästä. Kurre tärisi kylmästä neljään loimeen käärittynä ja pidin sen sitten pitkään ennen starttia liikkeessä, jotta raasu ei palelisi niin hillittömästi. Kylmä oli kyllä omistajallakin, venytin vielä kauden aloituksen kesäkuuhun josko saataisi juosta lämpimällä kelillä... Toivoahan sopii aina, mutta no such luck. Pakkasin viikonloppuna Porissa käydessäni autoon Kurrelle lisää loimia, jotta sen saisi ravireissuilla varmasti pidettyä lämpimänä. Seuraavaksi otan varmaan toppaloimenkin mukaan.

Kurre oli muuten ekaa kertaa elämässään toinen! Nyt meillä on 17 juostua starttia, joista 16 totosijaa. Not bad :)

En jostain syystä saa upotettua Fintoton videota tähän postaukseen, kuten aikaisemmin. Videon näkee Fintoton videokirjaston bonusvideoista, valitsemalla pudotusvalikosta Ponilähdöt 2016 ja Kouvola ponilähtö 2.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti