Suuuuuria asioita


Heivaanhei! Meilläpäin puhaltavat suuret muutosten tuulet ja ylläolevassa kuvassa oleva pikkuponi näyttelee suurta osaa näissä tuulissa. Ei, en ole myynyt Kurrea. Enemmänkin treenaan sitä systemaattisesti taas takaisin ravikilpailuihin ja ensimmäinen ratahiitti kilpakärryillä on jo ajettu, tänään on edessä toinen. Alkuperäinen suunnitelma oli ilmoittaa poni Porin poniraveihin 28.2., mutta tammikuussa rokotuksen yhteydessä siltä kuului hiukan rohinaa keuhkoista ja annoin sitten olla hetken kevyemmällä sen takia.

Suuret uutiset ovat ihan puhtaasti meidän molempien muutto PK-seudulle minun töideni perässä. Olen soitellut tallipaikkoja ja tarvii käydä kuukauden sisällä paria paikkaa katsomassa. Luonnollisesti olen katsellut lähinnä itsehoitotalleja, sillä on todella kaukainen ajatus viedä Kurre täysihoitoon ja käydä vain liikuttamassa... Ihan älyjännää! Samaan aikaan odotan muuttoa odottavan jännittyneenä ja hiukan peläten, miten saadaan kaiki suttaantumaan mukavasti. Eiköhän elämä lähde rullaamaan mukavasti uusissakin maisemissa, kun molemmat kotiudutaan. 

Viivin ja Jonskun kannalta meidän muutto on harmi, mutta yritän auttaa tyttöjä löytämään uuden vuokraponin alleen. Kurren kanssa meillä onkin projekti löytää uusi ratsastaja uudelle tallille, sillä poni kuitenkin kaipaa liikuntaan vaihtelua ja se ihan rehellisesti tuntuu pitävän ratsuhommistakin.

Tällaisia terveisiä tänään. Yritän nyt toden teolla aktivoitua bloggaamisen suhteen - ei ole ollut mitään kerrottavaa, joten bloggaaminenkin on jäänyt :)

4 kommenttia:

 1. Voi että tulee ikävä! Olisin niin kuvitellut jo Jonskun estekisoihin ruusukehaiksi. No toivottavasti löytyy uusi pitkäaikainen ratsastaja. Pusuja Kurrelle💝

  VastaaPoista
 2. Kurrelle ja toki sulle tsemppiä uudelle paikkakunnalle! Molemmat Viivit jää varmasti kaipaamaan ponskia! :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kurrea saa aina tulla moikkaamaan, jos on lähimailla :)

   Poista