Niin taitava!

Kuvankaappaus videolta

Tänään oli Lailan vuoro olla taas estradilla, kun käytiin Zilpalla Sneckin silmän alla irtohyppäämässä. Voi että miten taitava heppa meillä on!

Aamulla kellon soidessa toivoin, että olisin saanut jäädä nukkumaan. Eikun puuronkeittoon ja vaatetta päälle, pienen hepan jumppapäivä! Tallilla kaivoin tarhasta päiväunia nukkuvan neitokaisen, yritin poistaa suurimmat mutakuorrutukset otsatukasta (?!?) ja eikun poni kyytiin ja menoksi. Lastaaminen on ihan naurettavan helppoa tämän elikon kanssa - kunhan kävelet itse edellä, Laila seuraa perässä. Ja saa tottakai leipäpalkinnon kopissa sisällä :) Normaalisti hänellä olisi pumpulit korvissa, mutta neidin korvat ovat sisäpuolelta yksityisomaisuutta. Hän on saanut siis erikoisluvan käyttää huppuja kuljetuksessa. Tykkään itse traileriin laittaa korvia kiinni, ei se matkanteko kuitenkaan aivan äänetöntä touhua ole. Kurre matkaa pumpulien kanssa, Laila huppujen.

Heitin videolle kaikki pätkät kujasta, lukuunottamatta kahta ensimmäistä. Kaksi ekaa kertaa kävelin heppa narussa kiinni kujan läpi, siinä ei siis ole mitään nähtävää. Paitsi toisella kierroksella heppa, joka yritti kiikuttaa meikämandoliinoa vähintäänkin reipasta ravia läpi kujan. Hyvin on Laila saanut kolmessa viikossa tätä touhua harkita, sillä se imaisi kujaan joka ikisellä kerralla aivan itse. Toinen oli aivan innoissaan ja porhalsi menemään kuin vanha tekijä. Ei yhtään kieltoa, eikä edes pudotusta tainnut tulla - välejä pidennettiin kyllä pariinkin otteeseen ekojen kujanjuoksujen jälkeen. Laila on  noin puoli metriä muita osallistujia korkeampi, meidän 2-vuotias kääpiö...

Liikkuva kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Muistakaa HD-laatu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti