Uusi kotitalli katsastettu



Vietin viikonlopun pääkaupunkiseudulla ja yhdistin huvin ja hyödyn - yövyin keskustahotellissa poikaystäväni kanssa ja tapasin hänen ystäviään ensimmäistä kertaa. Lisäksi ehdin kierrellä ja kaarrella siellä täällä ja lyötiin yhden tallinpitäjän kanssa kättä päälle. Kurre muuttaa Sipooseen toukokuussa :)

Olen ihan hämmentynyt koko muutoksesta, sillä ollaan menossa sitten kuitenkin täysihoitoon. Mietin alunperin itsehoitotallia, mutta joudun/saan käydä Porissa omien treenieni takia parin viikon välein. On helpompaa, kun voi 100% luottaa ponin tulevan hoidetuksi ollessani poissa. Uutta ratsastajaa tarvii alkaa etsiä kun ollaan vaihdettu maisemaa, mutta uuden tallin kenttä ja metsäautotiet takaavat hyvät liikutusmahdollisuudet ihan ajaen, juoksuttaen ja irtojuoksuttaenkin, miksei myös irtohypyttämällä kun kentällä on oma estekalusto. Kurre on irtohypännyt viimeksi varmaan kaksi vuotta sitten ja kuitenkin tykkää siitä, siis miksi ei! 



Kurre ja Laila kengitettiin viime viikolla ja ajoin Kurrella 3100m hiitin heti kengityksen päälle. Juttelin kengittäjän kanssa, tehtiin pieni muutos kulmiin ja se kyllä vaikutti huikeasti! En ole vieläkään saanut aikaiseksi hakea uusia kärkipainoja kaupasta, mutta jo rupesi askel käymään ihan eri tavalla. Se jumiutunut lapa pitää saada vielä auki, mutta hyvällä mallilla ollaan. Keli oli kurainen, mutta kurakerroksen alla oli pitävä pinta ja hiitistä jäi hyvä mieli. Nyt alkaa vaan paikat sulaa ja kauden aloitus kahden vuoden tauolta siirtyy siihen, että radat ovat edes jonkinverran pitäviä. Kurre ei upottavalla kurakelillä pääse edes neljää minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti